23.2.2016

Vauhtia ja melskettä

Reilun neljän viikon ikäiset pennut on jo aikamoisia tapauksia. Mennään ja muristaan ja peruutellaan ja tapellaan sisarusten kanssa ja roikutaan lahkeissa/paidassa tai purraan polvea...
Täydellä otteella.
Pennut syövät kolmesti päivässä, koska olen päivisin töissä. Aamulla, iltapäivällä ja illalla. Lihis imettää vielä pentuja ja on äärettömän kärsivällinen äiti. Aivan ihana! <3 Lihis myös siivoa kakat vielä, joten koiratila pysyy suht siistinä.
Bar is open...
Osa pennuista on hoksannut hyvinkin, että pissapaikka on sanomalehden päällä, mutta osa ei sitten niin hyvin. Pentulaatikko on kuitenkin pysynyt puhtaana  sen jälkeen kun viikonloppuna elintila suureni huomattavasti.
Tadaaaa!! Meillä on tilaa!
Eilen varasin eläinlääkäriin pennuille ajan tarkastusta ja sirutusta varten. Samalla aloitin kennelliittoon pentueilmoituksen tekemisen. Se täydentyy sitten, kun pennut on tunnistusmerkitty ja nimet päätetty. Itse asiassa luulen, että nimet on nyt päätetty... Pentueesta tulee SI-järjestelmän kerrannaisyksiköitä! :) Eli Piko, Nano, Milli, Sentti, Deka, Kilo, Giga, Tera ja Peta. Varaan oikeuden vielä muuttaa nimiä, mutta mitään parempaakaan ei ole pitkään aikaan pulpahtanut mieleen. ;)
Kerrannaisyksiköt ympyrässä.
Tänään myös pennut saivat matolääkettä. Olipa taas homma. Aattelin, että kerran annettava tahna olisi helpompi kuin kolmen päivän tabletti. No en tiiä... tulipahan ainakin sotku. :)
Tänään saivat pennut myös Ikean ja eläinkaupan tuliaisina leluja... Ja kappas, kukapa pölli heti ekana lelut. Vinkuva possu vietiin heti ja myöhemmin se muutti Lihiksen koppiin. Ja hiiret ja rotat on saaneet kulkea myös suussa. Yritin kertoa, että pentusille niitä toin, mutta minkäs teet. ;) Onneksi ostin niitä sen neljä, niin pari riittää pennuillekin.

Minun rotta.
Videoita latailen tässä myös, että kannattaa käydä vaklimassa tänään tai huomenna..


Ainiin, lisäänpä vielä, että näkyipä iskä-Urhoakin viikonloppuna. Olihan se edelleen yhtä hurmaava oma itsensä kuin muistin. <3

Ei kommentteja: