18.2.2016

Torstain kuulumiset ja vähän edellistenkin päivien

Hei, me tykätään jauhelihasta ja tullaan laidan yli, jos tarve vaatii! :)
Minäminäminäminä...!!
Eli jauheliha saa aikaan reaktioita pentulaatikossa. Kokeilin eilen illalla ja tänä aamuna, että laitan jauhelihan isolle lautaselle... Tasan ei ihan mene jauhelihat. :) Tyylejä on monia ja eniten syö se, joka ekana kerkee leveään haara-asentoon keskelle lautasta. Tänään iltapäivällä sitten siirryin takaisin kädestä ruokintaa, jotta kaikki saivat tasapuolisesti. Lautaselta syödään taas sitten, kun on penturuokakippo, johon ei ihan niin pääse vaan kävelemään.

Äiti siivoaa loput jauhelihoista. :)
... ja pentu tahtois maitoa.
Pentujen elintila kaksinkertaistui sunnuntaina ja "uusi puoli" on vuorattu sanomalehdillä. Tarkoitus olisi, että oppisivat pitämään ko. aluetta vessanaan. Ja kappas! Ainakin kaksi tyttöä on käynyt vessapuolella tekemässä tarpeensa ja tullut samoin tein takasin. On ne likat fiksuja!
Makuuhuone ja vessa.

Tässä pari "passikuvaa" pennuista. Toivottavasti ensi viikolla tms. saadaan ihan oikeitakin kuvia pennuista, kun nämä kännykällä räpsimäni eivät nyt varsinaisesti ole "valokuvia" laisinkaan.
"Petterin" rapsutustyylinäyte.
Neiti Vaalea. <3
Läntillä oli päivän aikana nousseet korvat pystyyn! :)
Ja tässä tämän hetkinen "viritys", kunnes otetaan koko koiratila pentujen käyttöön. Lihis saa vielä hetken nauttia isommasta tilasta. Viikonloppuna taas varmaan rempataan. ;)
Lihis edessä ja pennut takana.
P.S. Kannattaa kurkata Videot-sivua... ;)

Ei kommentteja: