7.3.2016

Pennut eläinlääkärin tarkastamia ja sirutettuja

Tänään oli jännistä jännin päivä. Koko pentue matkasi eläinlääkärille tarkastukseen sekä sirutukseen. Vaikka kaikki pennut ovat syöneet hyvin (paria pientä löysävatsaista puolipäiväistä lukuunottamatta) ja kasvaneet hyvin ja ovat pirteitä, niin silti pieni pelko persiissä pakattiin koko pesue Viton perään kuulemaan "tuomiota".

Matka meni hyvin ja myös itse toimitus. Kaikille tilanne oli outo ja jokainen vähän jänskätti. Kukaan ei ottanut sirun laittamista mitenkään ihmeemmin. Tuskin huomasivat. Kaikki saivat terveen paperit, eikä mitään vikoja löytynyt. Eläinlääkäri myös kehui, että on hienot, hyvät ja symmetriset purennat kaikilla. Myös luusto ja rakenne oli kaikilla priimaa. Oi, että, sulosäveliä korvilleni! Ja varmasti ilouutisia myös uusille malinoispennun omistajille.

Kaikilla pennuilla on nyt uudet kodit valittu ja sirutuksen myötä myös nimet valittuna. Kerrannaisyksikköpentue siitä nyt tuli. Urokset Kilo ja Sentti. Sentti jää allekirjoittaneen pennuksi ja Kilosta tulee poliisi. Hehhehehee, kilon poliisi. Mä oon järjettömän hauska! :) Nartut on sitten Piko, Nano, Milli, Mega, Giga, Tera ja Peta. Näistä Milli, iso vaalea, jää meille. Muut sitten muuttavat pitkin Suomen maata.

Ja jottei tästä tule aivan tekstipainotteinen päivitys, niin tässä kuvatodiste tältä aamulta siitä, että vielä se Lihis jaksaa pentuja imettää. <3
6vkoa+1pvä ja maitobaari on vieläkin suosittu.

Ei kommentteja: